Rakentavan Suomen kaupanteon lähde!

Rakennusmarkkinat hanskassa – Seuranta kattaa koko Suomen rakennushankkeet etelästä pohjoiseen

Mikä on Rakenna Suomi?

Vi har koll på byggmarknaden och byggprojekt i hela Sverige!

Olemme rakentavan Suomen kaupanteon lähde – iloinen, rohkea ja menestyvä yritys, joka tarjoaa räätälöityjä palveluita päivittäisiin markkinatutkimuksiin perustuvien rakennustietojen pohjalta.

Perustamisvuodesta 1985 lähtien olemme kehittäneet yritystämme jatkuvasti kohti markkinajohtajan asemaa modernin ja avoimen johtajuuden kautta. Teemme kaiken itse – keräämme tietoja sekä kehitämme, markkinoimme ja myymme paveluitamme. Henkilökuntamme ja työilmapiirimme tekevät meistä ainutlaatuisia ja muita parempia – lue lisää: Rakenna Suomen työilmapiiri

Hallussamme on maan suurin rakennushankkeiden tietokanta ja kattavin markkinoiden seuranta, minkä ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja, että heillä on rakennusmarkkinoiden hankkeet, rakennuttajat, suunnittelijat, rakennusyritykset, tarjouskilpailut ja hankinnat hanskassa. Autamme yritystäsi tavoittamaan juuri oikeiden rakennushankkeiden päättäjät oikeaan aikaan, jotta voit tarjota palveluitasi kohderyhmälle, joka vuosittain päättää tavaroiden ja palvelujen suunnittelemisesta ja ostamisesta miljardien edestä.

Saat paremman kuvan markkinoista päivittäisten markkinatutkimustemme kautta. Seuraamme herkeämättä suunniteltuja ja meneillään olevia rakennushankkeita ja otamme selvää kuka rakentaa mitä, missä, milloin ja miten. Keräämme tietoja aina hankkeiden idea- ja suunnitteluvaiheesta projektointiin, tarjouskilpailuihin ja hankinnoissa valittuihin rakennusyrityksiin. Lue lisää tiedonkeruustamme täältä.

Missiomme:

Missiomme on auttaa asiakkaitamme ja tehdä oikeiden päätösten tekemisestä mahdollista ja jopa helppoa, tehostaa markkinointia ja tarjota enemmän ja parempia kaupanteon mahdollisuuksia.

Visiomme:

Visiomme rakentavan Suomen kaupanteon lähteenä on toimia asiakkaidemme liikekumppanina ja saada tuottamiemme kaupanteon mahdollisuuksien ja liiketoimintatietojen arvosta osamme.

Du vet väl att vi finns i Sverige också?
Klicka här för att komma till Sverige Bygger