Rakentavan Suomen kaupanteon lähde!

Rakennuttajien hankkeet ja hankinnoissa valitut rakennusyritykset hanskassa

Rakennuttajat ja hankkeet hanskassa

Byggsverige har koll på byggherrarna

Teemme jatkuvasti markkinatutkimuksia ja raportoimme joka arkipäivä uutisia suunnitelluista ja meneillään olevista rakennushankkeista. Uutisten kautta asiakkaamme saavat paremman kuvan markkinoista ja enemmän kaupanteon mahdollisuuksia.

Raportoimme niin uudis-, korjaus- ja lisärakennushankkeista kuin rakennus- ja maarakennushankkeiden kunnostuksista. Suurempia hankkeita seuraamme läpi koko hankkeen, rakennuttajien idea- ja suunnitteluvaiheesta tarjousaikataulujen sekä valittujen suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden raportointiin. Rakennushankkeen seuranta-aikana raportoimme myös tietoja arvioidusta hankkeen aloituksesta, materiaalivalinnoista, pinta-aloista, rakennuskustannuksista jne.

Tiedonhaku

Pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme ajankohtaista ja oikeaa tietoa rakennushankkeista tarvitsemme henkilöitä, joilla on parhaat tiedot hankkeen eri vaiheista, rakennuttajien idea- ja suunnitteluvaiheesta valittuihin urakoitsijoihin ja aliurakoitsijoihin. Konsernimme on vuosien saatossa luonut laajan kontaktiverkoston ympäri Suomea. Päivitämme ja täydennämme verkostoamme päivittäin.

Tuhansilta rakennuttajilta ja muilta tiedonantajilta ympäri maata saamiemme tietojen lisäksi keräämme runsaasti julkista materiaalia, kuten budjetteja, rakennuslupia, hankesuunnitelmia ja julkisia hankintoja. Seuraamme myös sanomalehdistöä ja alan ammattilehtiä.

Hyöty – Tiedonantajille ja meille

Tiedonanto sujuu nopeasti yhdellä puhelulla, jolloin tiedonantajan ei tarvitse ottaa vastaan tarpeettomia ja häiritseviä puheluita muilta, mitä saattaa tapahtua, jos epätäydellisiä tai jopa virheellisiä tietoja pääsee julkisuuteen. Tiedonantajan tiedot näkyvät maksutta myös palveluissamme. Näin yritys saa tarjouskilpailulleen ikään kuin ilmaista mainostusta. Kun sitten ilmoitamme, kuka työhön valittiin konsulttina tai urakoitsijana, suurin osa rakentavasta Suomesta saa tiedon siitä.