Rakentavan Suomen kaupanteon lähde!

Rakennusmarkkinoiden hankkeet ja yritykset hanskassa

Rakennushankkeet – Suomen kaikki rakennustyöt

Rakenna Suomi seuraa hankemarkkinoita jatkuvasti päivittämällä tietokantaan ajankohtaisia ja suunniteltuja hankkeita ideavaiheesta suunnitteluun, suunnittelijoiden hankintaan, projektointiin, tarjousaikoihin sekä urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden hankintaan. Tiedoista selviää, kuka suunnittelee rakentavansa mitä, missä ja milloin, rakentamisen aloitus, rakennuskustannukset, laajuus jne. sekä hankkeiden päättäjien yhteystiedot.

Tarjoamme kattavan kuvan rakennustöistä ja suunnitelluista hankkeista koko Suomessa, Hangosta Rovaniemelle, etelästä pohjoiseen, uudisrakentamisesta korjaus- ja lisärakentamiseen, pienistä suuriin hankkeisiin, asunnoista siltoihin ja toimistoista kanaviin. Tutkijamme kartoittavat rakennusmarkkinoita jatkuvasti ja päivittävät tiedot Suomen laajimpaan hanketietokantaan. Monet yritykset käyttävät hanketietokantaamme rakennustilastojen ja analyysien pohjana saadakseen kattavan kuvan rakennusmarkkinoista ja niiden toimijoista. Rakennuttajat, rakennuskonsultit, arkkitehdit, urakoitsijat, aliurakoitsijat, toimittajat, tukkukauppiaat, jälleenmyyjät, vuokraajat ym. käyttävät tietojamme ja palvelujamme pitääkseen markkinat hanskassa, vahvistaakseen tavaramerkkiään ja lisätäkseen myyntiään.

Jos et vielä ole asiakkaamme ja haluat nähdä, miten valtavan määrän hankkeita tietokantamme sisältää ja saada esimerkkejä kiinnostavista hankkeista, tarjoamme sinulle maksuttoman näytteen ajankohtaisista ja suunnitelluista rakennus- ja maarakennushankkeista.

Valitse, minkä tyyppinen rakentaminen sinua kiinnostaa ja katso, montako hanketta tietokannastamme löytyy. Saat myös mahdollisuuden kokeilla palvelua tai saada maksuttoman näytteen kiinnostavista rakennushankkeista listamuodossa.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT AJANKOHTAISET RAKENNUSHANKKEET - JUURI NYT MENEILLÄÄN OLEVAT RAKENNUSTYÖT
TÄÄLTÄ LÖYDÄT SUUNNITELLUT RAKENNUSHANKKEET - SUUNNITTEILLA OLEVAT RAKENNUSTYÖT

Tiesitkö, että...

 • Meillä on Suomen laajin vanhoja, ajankohtaisia ja tulevia rakennushankkeita sisältävä tietokanta
 • Teemme jatkuvasti markkinatutkimusta ja seuraamme rakennushankkeita ideavaiheesta tarjousaikojen raportointiin sekä suunnittelijoiden, rakennusyritysten ja aliurakoitsijoiden valintaan.
 • Tarjoamme toimintaanne räätälöidyn rakennushankkeiden seurannan, apua markkinointitoimiin sekä tehokkaan rakennusmarkkinoiden liiketoimintatietojen hallinnan.

Tiedämme...

 • Ketkä rakennuttajat ovat rakentaneet, rakentavat parhaillaan tai suunnittelevat rakentavansa – tiedämme mitä, missä ja milloin Suomessa rakennetaan.
 • Ketkä rakennuskonsultit, arkkitehdit, rakennesuunnittelijat ja asennussuunnittelijat projektoivat parhaillaan ja näin ollen voivat vaikuttaa itsellesi sopiviin rakennushankkeisiin.
 • Mitkä rakennusyritykset ja ketkä aliurakoitsijat ovat viime aikoina saaneet uusia töitä ja näin ollen ovat hankkimassa lisää palveluja ja materiaalia rakennuskohteisiinsa.

Vähän lukuja...

Viimeisten 12 kk aikana olemme raportoineet noin:

 • 8 200 rakennushanketta, joissa on viimeisten 12 kuukauden aikana tapahtunut jotain (esim. valittu rakennuttaja aikaisessa vaiheessa, rekisteröity tarjousajat, valittu arkkitehti tai urakoitsija jne.) Näihin hankkeisiin tehtiin 10 900 tietokannan päivitystä (esim. rakentamisen aloitus, osoite, yhteyshenkilö, rakennuskustannukset, tarjousajat, toimijat jne.)
 • 8 250 aktiivista yritystä, jotka ovat olleet mukana rakennushankkeissa
 • 10 000 aktiivista päättäjää, jotka ovat olleet mukana rakennushankkeissa

Vuoden 2016 aikana raportoimme:

 • 5 600 aloitettua rakennushanketta
 • 15 miljardia: aloitettujen rakennus- ja maarakennushankkeiden rakennuskustannusten kokonaisvolyymi vuonna 2016

Joka viikko raportoimme noin:

 • 125-150 uutta rakennushanketta
 • 500 rakennushankkeiden päivitystä, esim. muutoksia rakentamisen aloituksessa, tarjousajoissa tai rakennuskustannuksissa, uusi yhteyshenkilö tai tehtävään valittu yritys jne.

Vuosina 2010–2016 raportoimme noin:

 • 32 300 rakennushanketta
 • 18 600 aktiivista yritystä, jotka olivat olleet mukana rakennushankkeissa
 • 28 500 aktiivista päättäjää, jotka olivat olleet mukana rakennushankkeissa