Rakentavan Suomen kaupanteon lähde!

Markkinoi yritystäsi luomalla yhteys rakennusalan päättäjiin.

Oma tavaramerkki

Hanki yrityksellesi, tavaramerkillesi ja tarjouksillesi näkyvyyttä
ja aseta ne koko rakentavan Suomen haettavaksi

Oma tavaramerkki

Bygginformation om byggprojekt, byggföretag, upphandlingar m.m.

Tarjoamme useita palveluja rakennusalan yritysten markkinointia varten. Parannamme tavaramerkkisi näkyvyyttä ja autamme yritystäsi tavoittamaan päättäjät, jotka vuosittain ostavat palveluja ja materiaalia kymmenien miljardien edestä. Voit itse valita omat kohderyhmäsi, kuten rakennuttajat, suunnittelijat, arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, rakennusyritykset, sähkö-, LVI- tai sisustusalan aliurakoitsijat jne.

Viimeistä yksityiskohtaa myöten räätälöity palvelu

Seuraamme suunnitelmia, projektointeja, tarjouskilpailuja ja hankintoja päivittäisten markkinatutkimustemme kautta. Tiedämme, kuka rakentaa mitä, missä, milloin ja miten, minkä ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme tavoittamaan oikeat päättäjät ja oikeat rakennushankkeet oikeaan aikaan.

Tehokkaan markkinoinnin kautta tavoitat rakennusalan aktiiviset rakennuttajat, arkkitehdit, suunnittelijat, urakoitsijat, asentajat, aliurakoitsijat ym. yksinkertaisella, osuvalla ja tavaramerkkiäsi rakentavalla tavalla.

Autamme sinua suuntamaan markkinointisi sekä saamaan näkyvyyttä tavaramerkillesi ja tarjouksillesi rakennusalalla juuri niiden toimijoiden keskuudessa, jotka vuosittain päättävät tavaroiden ja palveluiden määräyksistä ja hankinnoista miljardien edestä.

Rakennushankkeiden päättäjien osoitteet – suoramarkkinointiosoitteemme

Suoramarkkinointiosoitteidemme kautta tavoitat oikeat päättäjät ja oikeat rakennushankkeet oikeaan aikaan. Kauttamme tavoitat nekin päättäjät, joita et tavallisesti löydä muista osoiterekistereistä.